Gratis aandelen verhandelen? JFD bank maakt het mogelijk

0

JFD Bank maakt aandelen gratis verhandelen mogelijk voor iedereen die dat wil.

Je kunt kosteloos handelen in onder meer Nederlandse, Duitse, Amerikaanse, Franse en Spaanse aandelen. Open snel een live rekening of een demo rekening bij de JFD Bank en start met handelen in aandelen. Dit kan bij de JFD Bank voor de laagste tarieven van Nederland.

Een echte win-win situatie

Je handelt gratis in aandelen onder het motto ‘dat jouw succes ook succes betekent voor de JFD Bank’. De term win-win situatie lijkt ervoor gemaakt zou je bijna denken.  Je kunt via de JFD Bank gebruik maken van een professioneel platform of van de overzichtelijke mobiele app.

Bij JFD Bank beleg je op je eigen manier en dat wereldwijd en zonder kosten. De bank werd in 2011 opgericht door een aantal professionals. Dit gebeurde uit frustratie. Frustraties vanwege de ondoorzichtige wereld van de aandelen.

Iedereen moet recht hebben om te kunnen handelen in aandelen

De professionals vinden dat iedereen het recht moet hebben om in aandelen te handelen en met de bank probeert het nu wel transparantie te bieden en iedereen daadwerkelijk ook die kans te bieden. Daarmee wordt de bank algemeen gezien als game-changer en dat is het ook.

Bij de bank krijg je onafhankelijk beleggingsadvies op basis van technische analyses en maak je gebruik van de geteste en onderzochte strategieën. Op die manier bespaar je behalve tijd ook geld.

Ruim voldoende expertise aanwezig

JFD biedt veel meer. Zo wordt je voor nog geen twintig euro per maand begeleiding in professionele handelssignalen aangeboden en krijg je ook nog eens de eerste maand gratis. Handelen in aandelen is een gecompliceerd proces dat heel moeilijk te doorgronden is. Dat is wat JFD Bank al vanaf 2011 wil doorbreken en waar het ook daadwerkelijk in slaagt.  De bank selecteert vooraf een aantal uitvoerig geteste strategieën die je vervolgens toe kunt passen. Dit scheelt je behalve tijd en geld ook frustratie over de amper te doorgronden wereld van de aandelen.

JFD biedt heel veel voor heel weinig. Omdat het tot stand is gekomen uit de koker van professionals weet je dat er ruim voldoende expertise aanwezig is en dat de aangeboden strategieën en adviezen dus altijd van hoog niveau zijn. Bij JFD Bank is ondertussen de game-changer die het wil zijn. Open vandaag nog een live- of demo rekening en ervaar het zelf.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Advertorial

Bovenstaande advertorial geeft u actuele informatie over een product of dienst. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder, maar kan hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen.