Factua trekt het land in

0

Advertorial – Van 28 januari tot en met 6 februari presenteert Factua zich aan de landelijke intermediairs door middel van 5 interactieve presentatiesessies. Factua geeft hierin de hoofdrol aan de eigen klantenkring. Voor meer informatie over de Factua roadshow: factua.nl.

“Niet wij, maar onze klanten kunnen andere advieskantoren het beste overtuigen van onze meerwaarde”, zegt Udo Koerselman, woordvoerder van Factua.

Onder de noemer We laten de adviseur zijn werk doen, trekt Factua Nederland door. Volgens Koerselman laat Factua tijdens de sessies zien dat de intermediair zich, met de ondersteuning van Factua, volledig kan richten op datgene waarin deze goed is: adviseren.

Deelnemende adviseurs

Een onderdeel van iedere presentatie is het verhaal van een intermediair. Factua heeft 5 advieskantoren waarmee samengewerkt wordt bereid gevonden te vertellen over hun ervaringen met de overgang naar abonnementen, facturatie en incasso. De presentaties worden gegeven in Wolvega, Purmerend, Ridderkerk, Apeldoorn en Eindhoven.

Positief voor de eindconsument

Koerselman: “Veel adviseurs aarzelen nog steeds om de overstap te maken naar het nieuwe adviseren. Uiteindelijk is de eindconsument het meest gebaat bij een professionele advieswijze. Bij welk onafhankelijk kantoor de consument ook naar binnen stapt, overal moet het advies gewoon goed zijn. Leren van elkaar is beter dan ieder voor zich het wiel opnieuw laten uitvinden”.

Over Factua

Factua is dé incasso- en facturatiespecialist voor de intermediair. Per januari 2014 neemt Factua voor 463 advieskantoren facturatievraagstukken uit handen en er wordt inmiddels jaarlijks voor een totaalbedrag van 20 miljoen euro via Factua geïncasseerd. Factua is opgericht in 2010 als aanvulling op het nieuwe werken voor de intermediair. Informatie over de Factua roadshow is te vinden op factua.nl.

Voor meer informatie over Factua belt u met het Factua team via telefoonnummer 078 611 45 00.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.