‘One-stop-shopping’

0

‘One-stop-shopping’ voor schade- én zorgverzekeringen met alle vooraanstaande verzekeraars is nu een feit. Twee toonaangevende Nederlandse volmachtbedrijven hebben de krachten gebundeld: Voogd & Voogd Verzekeringen uit Middelharnis (met 445.000 klanten van 2.200 bemiddelaars) en Aevitae uit Heerlen (goed voor 300.000 zorgverzekerden) gaan samenwerken, waardoor één loket voor schade- en zorgverzekeringen ontstaat.

Bas de Voogd: “Wij maakten begin mei al bekend in zorg- en complexe producten te zullen stappen. Vanaf september dit jaar kan de klant door de samenwerking met Aevitae via Voogd & Voogd een keuze maken uit diverse aanbieders van zorgverzekeringen.”

Aevitae zal in samenwerking met Voogd & Voogd een range exclusieve maatwerkproducten ontwikkelen. Aangesloten bemiddelaars van het bedrijf uit Middelharnis staan hiermee nog sterker in het creëren van een totaalrelatie. Voogd & Voogd telt 445.000 klanten van 2.200 bemiddelaars, Aevitae is goed voor 300.000 zorgverzekerden. Om bemiddelaars uitgebreid te informeren worden er in het najaar business dagen georganiseerd op diverse locaties in het land.
Voogd & Voogd, dé serviceprovider voor schadeverzekeringen, maakte begin mei al bekend in zorg- en complexe producten te zullen stappen. “Als wij onze bemiddelaars in zorg willen bieden wat ze bij ons gewend zijn voor schadeverzekeringen, is er maar één partij waar wij graag mee samenwerken en dat is Aevitae”, geeft Bas de Voogd aan. Vanaf september dit jaar kan er via Voogd & Voogd een keuze gemaakt worden uit diverse aanbieders van zorgverzekeringen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.