Met z’n allen De Eed ondergaan

0

Op 17 april jl. hield de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners haar Algemene Ledenvergadering. Tijdens het openbare gedeelte legden ruim 150 leden de beroepseed af.

Tijdens het openbare gedeelte van de bijeenkomst legden, onder leiding van mr. A. A. van Voorst Vader CHEE, plaatsvervangend voorzitter van de NVHP, ruim 150 leden van de NVHP collectief de beroepseed of -belofte af. In het kader van deze eed/belofte merkte NVHP voorzitter Rob Wagenvoord het volgende op: “Ieder van ons kan elke dag dat kleine steentje bijdragen om het proces van herstel van vertrouwen tussen samenleving en financiële sector in gang te zetten. Daar speelt de eed/belofte een rol in. Het gaat hier om meer dan een paar fraaie woorden. In de kern gaat het om een professionele levenshouding en de daaraan gekoppelde voorbeeldstellende gedragingen. Vertrouwen is immers het belangrijkste kapitaal dat we hebben. Ook al staat het niet op de balans. Laten we elkaar binnen de NVHP aanspreken op die grote opgave die voor ons ligt: herstel van vertrouwen door deskundig en integer ons werk te doen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.