Kledingadvies voor sollicitatiegesprekken

0

Verzekeringsmaatschappij BNP Paribas Cardif breidt haar serviceconcept Cardif Cares verder uit. Vanaf deze maand kunnen verzekerden met een ingediende claim gebruik maken van kledingadvies voor een sollicitatiegesprek. Ook verzekerden die voor zichzelf beginnen, kunnen hun voordeel doen met deze nieuwe dienst. De partner waarmee BNP Paribas Cardif samenwerkt is De DressCoach.

,,In het huidige economische klimaat is een goede eerste indruk belangrijker dan ooit. Dit is bij sollicitatiegesprekken in grote mate het geval. De eerste indruk heeft namelijk zeer veel invloed op het al dan niet aangenomen worden. Het dragen van de juiste kleding kan een sollicitant het benodigde zelfvertrouwen geven en er voor zorgen dat die eerste indruk dus positief is. De DressCoach zorgt samen met de verzekerde voor een uitstraling die perfect bij de klant past. Ze geeft advies over welke kleding en kleuren het beste staan. En welke kleding het beste past bij de functie waarvoor men solliciteert”, legt Marieke van Zuien, Directeur Customer & Corporate van BNP Paribas Cardif uit.

Het geven van kledingadvies is een logische stap binnen Cardif Cares, aldus Van Zuien. ,,Na een check van het CV, check van de sollicitatiebrief en het oefenen van een sollicitatiegesprek bereiden we onze klanten met kledingadvies voor op de laatste, o zo belangrijke, stap voor het verkrijgen van een baan. Namelijk: het geven van meer zelfvertrouwen, zodat men zich beter kan presenteren.”

Naast kledingadvies voor sollicitanten biedt BNP Paribas Cardif kledingadvies voor startende ondernemers.

Met het serviceconcept Cardif Cares geeft BNP Paribas Cardif verzekerden praktische ondersteuning. Bij het vinden van werk of het starten van een eigen bedrijf. Maar ook juridische hulp en hulp bij budgetbeheersing. Doel van deze ondersteuning is om verzekerden op weg te helpen als een vervelende gebeurtenis
zich voordoet. Alle diensten binnen Cardif Cares zijn gratis voor verzekerden met een ingediende claim. Meer informatie is te vinden op http://www.bnpparibascardif.nl/cardif-cares/.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.