Van Bruggen breidt weer uit

0

Van Bruggen Adviesgroep is de afgelopen maanden uitgebreid met vijf nieuwe franchisenemers. Zijn gaan aan de slag in de regio’s Alphen aan de Rijn, Enschede, Beuningen/Wijchen, Tilburg en er komt uitbreiding in het rayon Lansingerland.

Met ingang van 1 januari 2018 is intern al uitbreiding gerealiseerd, met de komst van Michiel Meijer als algemeen directeur. Hiermee sorteert Van Bruggen Adviesgroep naar eigen zeggen voor op een verdere groei van de organisatie. Meijer wordt verantwoordelijk voor de uitbouw van de huidige formule. Zijn focus zal liggen op een verdere verhoging van klanttevredenheid, optimalisatie en intensivering van klantcontactmomenten en het bereiken van ‘de ultieme balans’ tussen online en offline onafhankelijk advies.

Meijer: “Wij gaan de komende tijd in gesprek met nog meer kwalitatief goede franchisenemers, waarvan een aantal ons al regelmatig weet te vinden voor een gesprek. Want alleen met de juiste ondernemers is onze droom, de meest klantvriendelijke financiële dienstverlener zijn, te realiseren.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.