Woningmakelaar van het Jaar bekendgemaakt

0

De winnaars van de Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing zijn bekendgemaakt. De verkiezing is door makelaarsvakblad Vastgoed in het leven geroepen om makelaars in de schijnwerpers te zetten die ondanks de crisis op de woningmarkt innovatieve concepten neerzetten om hun klanten van dienst te zijn.

De award is gewonnen door Woningadviseurs uit Zeist (categorie Klantwaarde),  Schouten & Van der Giezen uit Groningen (categorie Marketing) en Oost West Makelaars uit Den Haag (categorie Specialisatie).  

Het is voor het eerst dat de titel Woningmakelaar van het Jaar 2012 is uitgereikt aan de makelaar die zich weet te onderscheiden op het gebied van Klantwaarde, Marketing of Specialisatie. Uit meer dan honderd aanmeldingen heeft de vakjury de cases van deze drie kantoren de meeste punten gegeven. De ingezonden makelaarscases voor Woningmakelaar van het Jaar 2012 zijn beoordeeld door een 14-koppige vakjury.

Bron: NVM

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.