VKG past zakelijke pakketpolis aan

0

Serviceprovider VKG integreert het Zakenpakket in de BedrijvenOpvangPolis, waardoor het intermediair meer keuzemogelijkheden en flexibiliteit wordt geboden. 

Nieuw is de mogelijkheid te kiezen voor een verzekerde som op basis van premier risque of te kiezen voor een opgegeven waarde via de zogenaamde ‘MKB Pool’. Daardoor is er meer keuze in verzekeringen en is ook een premieberekening mogelijk voor startende bedrijven. Ook nieuw is de toevoeging van auto-, bestelauto- en aanhangwagenverzekeringen aan de pakketpolis, waarmee het totaal op elf verschillende dekkingen komt. Nog een vernieuwing is de mogelijkheid om extra risicoadressen aan het pakket toe te voegen. Dat is handig als een bedrijf bijvoorbeeld een opslagruimte heeft die zich op een andere locatie als het bedrijfspand bevindt, of als een bedrijf meerdere filialen heeft.

De BedrijvenOpvangPolis kan naar wens van de adviseur worden aangepast. Zo kan bijvoorbeeld de doorlopende provisie worden ingesteld en is provisieloos werken mogelijk. De adviseur kan ook zelf de naam van het pakket bepalen, inclusief het afbeelden van het eigen logo op de digitale polisdocumenten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.