VKG ondersteunt intermediair bij directe beloning

0

Serviceprovider VKG introduceert een modulair beloningspakket voor het intermediair. De onderneming breidt hiermee zijn bestaande ondersteuning op het gebied van directe beloning uit. Het modulaire beloningspakket bevat diverse ondersteunende materialen, plus een eendaagse cursus. VKG werkt voor dit beloningspakket samen met Bureau D&O.

Eric-Jan van den Berg, directeur Commercie: “Inmiddels zijn er al meer dan 1.000 directe beloningen via VKG aangemaakt, voor serviceabonnementen, verrichtingen en fee. Toch merkten we dat onze intermediairs behoefte hebben aan extra praktische ondersteuning bij de implementatie van directe beloning. In samenwerking met Bureau D&O bieden wij de bij ons aangesloten kantoren nu een compleet pakket voor de invoer van directe beloning.”

Het VKG beloningspakket bestaat uit:

  • VKG Juridisch Startpakkettotaal (in samenwerking met Bureau D&O)
  • Honorarium incasso service
  • Module urendeclaratie
  • Workshop D&O ‘Hoe verkoop ik mijn tarief’

Het ‘VKG Juridisch Startpakkettotaal’ bestaat uit twaalf ondersteunende juridische conceptdocumenten, van een kostprijsberekening en een modelabonnement tot algemene voorwaarden. VKG heeft het Juridisch Startpakkettotaal ontwikkeld in samenwerking met Bureau D&O. Met de ‘Honorarium incasso service’ kan het intermediair bedragen laten incasseren die de klant verschuldigd is, bijvoorbeeld vanwege serviceabonnementen. VKG draagt de assurantiebelasting af aan de Belastingdienst. Het intermediair kan gegevens over omzet en afdracht van btw in een eenvoudig overzicht laten rapporteren. Aanvullend hierop biedt VKG urendeclaratie voor inzicht in direct declarabele uren. De adviseur kan de geregistreerde tijd per relatie administreren en factureren.

Een voorwaarde voor succes bij de introductie van directe beloning is dat de adviseur in staat is om de toegevoegde waarde en het tarief goed en overtuigend te communiceren aan de klant. Op 30 november organiseert VKG hiervoor een passende workshop op het gebied van juridische zaken en communicatie.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.