Uitbreiding nieuwe pensioenvergelijker

0

De pensioenvergelijker MoneyView Collectief Pensioen is uitgebreid met de PPI van Brand New Day. In juli volgen de Waardewijs producten van Avéro Achmea en ook Nationale-Nederlanden heeft medewerking toegezegd om opgenomen te worden in de nieuwe pensioenvergelijker.

Producten die zijn opgenomen in MoneyView Collectief Pensioen zijn volledig te berekenen en te vergelijken met de producten van andere aanbieders. De online pensioenvergelijker biedt tevens grafische weergaven van de rekenresultaten.

Bij de schatting van opbrengsten is onlangs ook een kansverdeling opgenomen, zodat de werkgever en werknemer een realistisch beeld krijgen van het uiteindelijk te behalen ouderdomspensioen.

Offertes overbodig
MoneyView bouwt exact de formules en tabellen van de aanbieders in haar applicaties en hanteert tevens de eigen lifecyclefondsen van elke aanbieder. “Hierdoor zijn offertes in de adviesfase overbodig, hetgeen de adviseur veel werk en tijd bespaart”, aldus MoneyView.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.