Rentevastperiodes tot 30 jaar bij Lloyds Bank

0

Per 1 mei 2015 wijzigt Lloyds Bank haar rentestructuur en gaat tevens rentevastperiodes aanbieden van van 15, 20 en 30 jaar. De bank bood al variabele rente en 1, 5, 6 en 10 jaar rentevast aan. Met de aangepaste rentestructuur worden ook de rentetarieven verder aangescherpt.

Lloyds Bank maakt voortaan onderscheid tussen annuïtaire en lineaire leningdelen enerzijds en overige leningdelen (aflossingsvrij, spaar en leven) anderzijds. Lloyds Bank verstrekt nieuwe hypotheken onder NHG condities of tot en met 90% van de marktwaarde. Hypotheken kunnen uit meerdere leningdelen bestaan, waarbij elk leningdeel een eigen rentetarief kent.

De wijzigingen gelden zowel voor de Lloyds Bank Hypotheek als voor hypotheken die onder het Bank of Scotland label zijn verstrekt. Het met Lloyds Bank samenwerkend intermediair heeft inmiddels de nieuwe productkaart, voorwaardenboek en rentetarievenkaart ontvangen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.