NNEK deelt ervaring in boek Durf & Daadkracht

0

Durf & Daadkracht – Ondernemen met adviesvermogen is het nieuwe praktisch ingestoken boek van NNEK. “Een boek voor de ondernemende adviseur die niet in zijn bedrijf, maar aan zijn bedrijf wil werken”, vatten de NNEK-auteurs Egbert Berkhoff en Michiel van Vugt de uitgave samen.

Het boek is gebaseerd op de jarenlange ervaring in het samenwerken met financieel adviseurs en de 1,5 jaar durende ondernemerstraining die NNEK geeft. Durf & Daadkracht gaat over de adviseur als ondernemer. Op praktische wijze behandelen de auteurs zaken zoals vaardigheden en eigenschappen die nodig zijn om als adviseur succesvol te ondernemen met het vak Financiële Planning. En hoe je kan groeien om van Financiële Planning je bedrijf te maken.

“Dus nee, in dit boek leer je niet hoe je moet beleggen en vermogens moet beheren. Het gaat niet over geld, rendementen en inflatie. Dit boek gaat over jou als adviseur, als ondernemer, als mens. Tien succesvolle vermogensplanners hebben bijgedragen aan de inhoud van het boek. Dit zorgt ervoor dat het herkenbaar is voor de lezer die stappen wil zetten”, zegt commercieel directeur Michiel van Vugt. “Dit boek helpt de ondernemende adviseur om het bedrijf nog beter in te richten. Veel financieel adviseurs hebben nu een klantenportefeuille, maar willen een bedrijf. Het boek gaat over de stappen die je daarvoor moet zetten.”

Hoofdstukken

  1. Waarom doe je wat je doet
  2. Heel grote doelen stellen
  3. De belofte aan jouw klant
  4. Van eerste indruk tot communicatieaanpak
  5. Partners voor producten en diensten
  6. De waarde van jou en je bedrijf
  7. Samenwerken met collega’s en partners

Durf & Daadkracht bestellen kan hier voor 24,95 euro. Daarvan gaat vijf euro naar het goede doel Justdiggit. Vanaf 10 juli is het boek ook te verkrijgen via BOL.com, Managementboek.nl en de lokale boekhandel.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.