Nieuwe volmachtsamenwerking

0

Vier verzekeringskantoren werken samen onder de naam Private Insurance Group. Hiermee zou het grootste volmacht verzekeringslabel in de Benelux zijn ontstaan met als doelgroep het topsegment van de particuliere markt.

De Private Insurance Group bestaat uit Assicuro Private Insurance, DNA Yachtinsurance, Heeren & Hillewaere Verzekeringen en Paardekooper Private Insurance. Door onder andere de gebundelde inkoopkracht heeft de Private Insurance Group bij diverse gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen een volmacht verkregen..

De Private Insurance Group begeeft zich in een niche van de verzekeringsmarkt, namelijk de particulier met waardevolle bezittingen in binnen- en buitenland. In dit topsegment is het afsluiten van een verzekering aanmerkelijk complexer. Het gaat om het verzekeren van bijzondere auto’s en jachten, onroerend goed, kostbare inboedels, kunst-, antiek-, sieraden- en juwelenverzamelingen.

Private Insurance Group: “Door de specifieke verzekeringsbehoefte willen we onder het label ook zelf verzekeringen gaan aanbieden met voorwaarden die specifiek ontwikkeld zijn voor onze doelgroep. Daarnaast zij we bezig met een nieuw IT-platform om klanten van een nog betere service te voorzien.”

Naast het nieuwe label blijven de vier bemiddelingskantoren bestaan met ieder hun eigen specialisme.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.