Nieuwe aansprakelijkheidsverzekeringen bij Markel

0

Verzekeraar Markel International Nederland, specialist in aansprakelijkheids- en technische verzekeringen, breidt het aanbod uit van online af te sluiten verzekeringen.

Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid behoren nu ook tot het aanbod van Markel Online, naast de bestuurdersaansprakelijkheid die eerder dit jaar online ging.

Voor een aantal beroepsgroepen, zoals organisatie- en juridisch advies of werving & selectie, zal de polis online onmiddellijk zijn af te sluiten met ‘minder dan tien klikken na invulling van de gegevens’.

Markel Online is toegankelijk voor alle tussenpersonen die (willen) samenwerken en richt zich vooral op beroepsgroepen met een relatief geringe omvang waarvoor standaardproducten beschikbaar zijn. “Vanuit de markt is er een duidelijke vraag naar deze efficiëntieslag die het mogelijk maakt deze klantengroepen beter en sneller te bedienen”, aldus de verzekeraar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.