Nieuw webcam adviesconcept

0

Vanaf 16 juli biedt Figlo financieel adviseurs de mogelijkheid om met hun klanten te communiceren via een webcam en daarbij zonder extra software informatie via het computerscherm met elkaar te delen. De ondernemingen Figlo, Surfly en Future of Finance zijn hiervoor een samenwerking aangegaan.

Figlo biedt gebruikers een viertal opties die ze bij Surfly of Future of Finance kunnen aanschaffen. Variërend van uitsluitend schermdelen van de Figlo klantapplicaties, tot volledig webcamadvies, het delen van documenten en het online ondertekenen van documenten.

Moderne bedrijfsvoering
Webcamadvies en schermdelen zijn communicatiekanalen die in financiële adviesgesprekken steeds vaker worden toegepast. Het bespaart (reis)tijd, het biedt een persoonlijke werkwijze op afstand en het draagt bij aan een moderne bedrijfsvoering.

Alleen internet nodig
Joost Heijligers, oprichter en CEO van Future of Finance: “Webcamadvies is een goede manier om persoonlijk én efficiënt adviesgesprekken uit te voeren. Locatie is daarbij geen issue, de klant heeft alleen internet nodig. Deze flexibiliteit is zeker bij de jongere generatie een groot pluspunt.”

Partijen
Figlo is aanbieder van software voor financieel advies en planning voor banken, verzekeraars en financieel adviseurs. Surfly biedt de technologie voor het delen van informatie via beeldschermen en Future of Finance implementeert webcamadvies bij financieel dienstverleners. 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.