Nedasco is verhuisd

0

Serviceprovider Nedasco is verhuisd, maar blijft wel gehuisvest in Amersfoort. Door de groei in de afgelopen jaren bleek verhuizing naar een groter pand noodzakelijk. Eind vorig jaar mocht Nedasco de 1.200ste tussenpersoon verwelkomen. Nog steeds sluiten er zich bijna tien assurantiekantoren per maand aan bij de serviceprovider.

Deze groei is terug te zien op de afdelingen. Zo kent de Inkomendesk dit jaar een omzetgroei van 25% en de Bedrijvendesk een groei van ruim 15%. Daarnaast heeft Nedasco dit jaar voor 10 miljoen euro aan machtigingen binnen voor portefeuilleovervoer.

Nedasco verwacht dat de groei nog niet ten einde is. “Wij blijven doorinvesteren in zorg, inkomen en schade. Dit najaar leggen we extra nadruk op zorg”, vertelt directeur Tim Schoonbergen. “Vaak wordt zorg door adviseurs onderschat, maar volgens ons is dat onterecht. Een zorgportefeuille zorgt juist voor extra inkomsten, klantenbinding en vereist relatief gezien weinig beheer. Wij nemen de assurantieadviseurs onnodig werk uit handen door verkoopmateriaal aan te bieden. Ook komen we met een speciale online vergelijkingsmodule, die tussenpersonen op hun website kunnen plaatsen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.