Nedasco biedt ZakenGaanDoor aan

0

Serviceprovider Nedasco biedt met hen samenwerkende adviseurs de online risicoanalysetool ZakenGaanDoor van 2Benefit aan.

Nedasco zegt met deze samenwerking concrete ondersteuning te leveren bij de effectieve benadering van de zakelijke markt en geeft gehoor aan de toenemende behoefte van adviseurs aan tooling voor risicomanagement. Eerder werd vanuit dit perspectief ook een samenwerking met Risk Explorer aangegaan.

ZakenGaanDoor is ontwikkeld voor en door risico- en verzekeringenmanagers en helpt de adviseur met het beoordelen en vastleggen van risico’s en beheersmaatregelen. De tool bevat veel (externe) informatie die de adviseur helpt om zijn advies kracht bij te zetten. De tool biedt adviseurs de mogelijkheid om de risicoanalyse onderscheidend te presenteren via een webportaal (Online Klantportal) en interactief pdf-rapport.

Adviesonderhoud
Tim Schoonbergen, algemeen directeur van Nedasco: “Met ZakenGaanDoor brengt de adviseur op professionele wijze de risico’s van zakelijke klanten van A tot Z in beeld. De software helpt om advies te onderhouden en zorgplicht te borgen. Alle gegevens worden in een veilige database opgeslagen voor gerichte communicatie met de bedrijven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.