Nationale Hypotheekbond op HypoVak

0

De Nationale Hypotheekbond is dinsdag 18 juni aanwezig op HypoVak. De Nationale Hypotheekbond levert een eenvoudig en overzichtelijk signaleringssysteem. Dit systeem is ontwikkeld voor en in samenwerking met financieel adviseurs. Het bespaart u tijd en haalt maximaal rendement uit uw huidige klantenbestand. Het systeem analyseert, vergelijkt en controleert de data van hypotheek- en assurantieportefeuilles.

In Nederland beheren ruim 800 adviseurs van intermediairs en geldverstrekkers gezamenlijk meer dan 1,2 miljoen dossiers. Dankzij de services van de Nationale Hypotheekbond kunnen zij optimale klantzorg bieden en kansen en risico’s in portefeuilles tijdig herkennen.

Het gebruik van de Nationale Hypotheekbond stelt het intermediair in staat om op het juiste moment met de klant in gesprek te gaan. Daarmee biedt de Nationale Hypotheekbond een concrete meerwaarde om het serviceabonnement te introduceren. Met de dienstverlening van de Nationale Hypotheekbond kunnen intermediairs hun concurrentiepositie verbeteren en hun hypotheek- en assurantieportefeuille op de lange termijn goed beheren. Een perfecte ondersteuning voor de dagelijkse praktijk.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.