Meesterschap?

0

Op 18 juni a.s. biedt Nationale Waarborg Special Lounge op HypoVak de Masterclass ‘Uithuilen en opnieuw beginnen’ aan.

Bij nader inzien is dat wel een droevige titel! Die gaan we eerst maar even ombouwen: ‘Verrassend Verfrissende Inzichten’. En hoe zou ‘Avontuurlijk Ondernemen’ klinken? Of misschien ‘Gelukkig, het spel is begonnen’.

Maar wat krijg je dan voorgeschoteld in die Masterclass? Niets spectaculairs. Maar je kunt maar beter zorgen dat je hem niet mist. Tenminste, als je resultaat wilt.

Succes = K3: Kennis – Kunde – Kunst.

Voeding op gebied van Kennis en Kunde vindt u te kust en te keur in de Special Lounge. Daar wordt deze Masterclass geen aandacht aan besteed.

Als je alle actuele oplossingen en nieuwste inzichten hebt ‘ingedronken’, is je rendement 100%. In dat geval ben je een ‘surviver’, niet meer dan dat. Een 10 voor Kennis en Kunde geeft je een krappe voldoende qua succes-rate. Daarvoor is de masterclass! Om je boven die magere 6 uit te tillen.

In een Masterclass worden geen oplossingen gegeven. De derde dimensie, Kunst, vergt een persoonlijke handtekening. Dat is het bewijs van meesterschap.

Het kantelpunt kan liggen op 18 juni op HypoVak. Dat bepaal jij zelf. Het is de rode pil in ‘The Matrix’.

Durf jij?

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.