Label Hypotrust bestaat 25 jaar

0

Vandaag precies 25 jaar geleden werd Hypotrust opgericht. “We kijken terug op een succesvolle kwart eeuw vol mooie samenwerkingen, loyale adviseurs en een hieruit volgend groot marktbereik”, aldus Hypotrust bij de start van het jubileumjaar vol feestelijkheden voor adviseurs, service providers en consumenten.

Hypotrust is een label van Conneqt dat zich met de labels Hypotrust en IQWOON op de particuliere woning- en hypotheekmarkt focust. Conneqt is samen met De Hypotheker, Quion en DMPM onderdeel van Blauwtrust Groep.

Goed doel

Voor het jubileumjaar is Habitat for Humanity als goed doel gekozen. Hypotrust schenkt de eerste 2.500 euro ter ere van het 25-jarig bestaan. Met dit bedrag wordt er samen met een gezin een huis gebouwd in Cambodja. “Een eigen huis is de basis voor een gezond en veilig bestaan. We roepen iedereen op om Habitat te steunen door middel van een donatie. Alle beetjes helpen!”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.