Klik & Go populairst op Independer.nl

0

Autoverzekeraar Klik & Go wordt door bezoekers van Independer.nl het meest gewaardeerd. De verzekeraar (risicodrager ASR) lost daarmee Allsecur af dat vorig jaar nog het populairst was. Verzekeruzelf.nl staat derde in de top 10 van autopolisaanbieders op de vergelijkingssite. In de top 10 staan maar drie verzekeraars (Klik & Go, Bruns ten Brink en Klaverblad)  die primair via tussenpersonen verkopen. De overige aanbieders zijn direct writers.

Jaarlijks maken consumenten 3,6 mln vergelijkingen voor een autoverzekering op de site van Achmea-dochter Independer. Op de vergelijkingssite kunnen bezoekers ruim 120 autoverzekeringen vergelijken op prijs, kwaliteit en dienstverlening. Na het maken van een vergelijking krijgen zij een top 3 die qua prijs en kwaliteit het beste bij ze aansluit. Ruim 100.000 mensen sluiten hun autoverzekering daarna direct
online af.

Klik & Go, Allsecur en Onna-onna hebben het Independer.nl Keurmerk. En dat betekent dat de consument bij deze verzekeraars gegarandeerd goede polisvoorwaarden en een goede service krijgen voor een lage premie. ,,De prijs- kwaliteitverhouding van Klik & Go is zonder meer uitstekend te noemen en dat spreekt consumenten natuurlijk aan”, zegt Jan-Willem Broekx, manager Autoverzekeringen bij Independer.nl. ,,In combinatie
met de hoge klantwaardering verbaast het me dan ook niet dat Klik&Go is gekozen tot populairste autoverzekeraar op Independer.nl.”

De hele top 10* ziet er als volgt uit:

1.    Klik & Go

2.    Allsecur

3.    Verzekeruzelf.nl

4.    OHRA

5.    Bruns ten Brink

6.    Zelf.nl

7.    Centraal Beheer Achmea

8.    Onna-onna

9.    Klaverblad

10.    Premio Verzekeringen

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.