Keylane neemt Benefits-Plaza over

0

Keylane heeft Benefits-Plaza overgenomen. “De overname stelt Keylane in staat verzekeraars een compleet platform te bieden voor de administratie en communicatie rondom alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden.”

Ronald Kasteel (foto), lid van de directie van Keylane “Met het Employee Benefits platform van Benefits-Plaza bieden we de markt een bewezen oplossing. Benefits-Plaza heeft jarenlange ervaring en een sterke positie bij toonaangevende opdrachtgevers opgebouwd, waaronder Avéro Achmea, Allianz, Aegon, Delta Lloyd en Zwitserleven. De overname maakt het mogelijk bestaande en nieuwe klanten  in de toekomst nog beter te bedienen.”

“Het platform van Benefits-Plaza biedt optimale ondersteuning aan verzekeraars, tussenpersonen en werkgevers”, aldus Kasteel. “In een volledig geautomatiseerde database worden de verzekeringen van alle werknemers overzichtelijk vermeld. Mutaties in het werknemersbestand worden direct digitaal verwerkt (straight through processing) en gecommuniceerd aan de betrokken verzekeraars. Dit levert efficiency, tijdwinst en kostenbesparing op.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.