Hiscox vernieuwt Data Risks verzekering

0

Hiscox heeft zijn Data Risks verzekering aangepast. De dekkingen zijn uitgebreid, de polisvoorwaarden eenvoudiger gemaakt en krijgen klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van extra services, zoals een Security Quick Scan.

Vanwege alle aanpassingen is ook de naam veranderd in Cyber & Data Risks by Hiscox. Yasin Chalabi, Manager Professional Insurance: “De vernieuwde verzekering tegen de risico’s van inbreuken door hackers en data-diefstal sluit naadloos aan bij de eisen en wensen van vandaag. Nieuw zijn onder meer de dekkingen voor verlies van geld van de bankrekening, hacking van telefonie én de gevolgen van het niet voldoen aan de normen van de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).”

Chalabi: “Hiscox heeft de capaciteit van de verzekering uitgebreid en het verzekerde bedrag verhoogd naar maximaal 15 miljoen euro. Ook wordt omzetderving offline als gevolg van een inbreuk gedekt, de zogeheten bedrijfsschade. Verder bieden we alle nieuwe verzekeringnemers een (Security) Quick Scan aan van hun systemen en organisaties.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.