En de iPad gaat naar

0

Magda van Veen-Groen kreeg tijdens HypoVak uit handen van dagvoorzitter Jort Kelder een iPad uitgereikt. De hypotheekadviseur van Van Dorsten Hypotheekadviseurs in Meppel was een van de hypotheekadviseurs die had deelgenomen aan een onderzoek onder 8.500 hypotheekadviseurs.

In het onderzoek dat Teuwen Schouten in opdracht van TRIPLE i, Investment Publishers, de uitgever van InFinance, in mei heeft uitgevoerd onder 8.500 hypotheekadviseurs, stond de vraag centraal of er binnen de hypotheekbranche behoefte bestaat aan een kennisclub en welke diensten deze kennisclub zou moeten aanbieden.

Hypotheek Business Club 
Kennis en ervaring delen, het volgen van de bevindingen en netwerken met gelijkgestemde professionals vanuit een ‘kennisclub’ worden erg gewaardeerd onder de respondenten. Dat gevoel werd nog eens onderstreept tijdens de lancering van de Hypotheek Business Club tijdens het hypothekencongres HypoVak op 28 mei. Aan het einde van de dag stond de teller al op ruim 1.100 geregistreerde Clubmembers. 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.