Donorhypotheek beloont ‘eigen’ Koningslied

0

De Donorhypotheek voert vanaf vandaag een ludieke actie, speciaal gericht op starters op de woningmarkt. Starters op woningmarkt die uiterlijk 30 april hun eigen versie van het Koningslied op YouTube plaatsen, krijgen een kortingscheque van € 1.000 voor het advies- en bemiddelingstraject van de Donorhypotheek. Daarnaast verloot de Bart de Graaff Foundation een cadeau voor de meest ludieke inzending.

Starters hebben het op dit moment zwaar op de woningmarkt. Met deze korting krijgen zij een financieel steuntje in de rug. De cheque kan het hele jaar ingeleverd worden bij de adviesorganisatie Hypotheek Facet. Deze intermediair rekent  normaliter standaard € 2.950 voor advies en bemiddeling van de Donorhypotheek en randproducten als een overlijdensrisico- en een woonlastenverzekering.  Mark Bast, directeur Hypotheek Facet en initiatiefnemer van de Donorhypotheek:  ,,Ons logo is een Oranje hart, dus dit leek ons een passende ludieke actie om de woningmarkt een klein zetje te geven. Uiteraard met een dikke knipoog naar de actualiteit.”

Deelnemers aan de talentenjacht moeten hun versie van het Koningslied of een geheel nieuw lied inzingen voor de webcam waarbij de tekst Donorhypotheek in beeld moet zijn. Vervolgens kunnen de filmpjes worden geupload op YouTube en gemaild naar info@donorhypotheek.nl.  

Alle deelnemers krijgen een korting van €  1.000 op het advies en de bemiddeling van de Donorhypotheek. Een voorwaarde voor het afsluiten van de Donorhypotheek is registratie in het donorregister, ongeacht de keuze. Voor iedere gesloten hypotheek maakt Hypotheek Facet € 350 over aan de Bart de Graaff Foundation. Hiermee worden Bikkels ondersteund, ondernemers met een levensbepalende beperking. Ook het landelijke taxatiebureau Taxatiepunt maakt voor een iedere verrichte taxatie een bedrag over aan de stichting.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.