De Amersfoortse verlengt dekking AOV

0

De Amersfoortse past de eindleeftijd voor bestaande en nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan op de verhoogde pensioenleeftijd. Vanaf 1 januari 2013 wordt de AOW-pensioengerechtigde leeftijd verhoogd van 65 naar 66 of 67, afhankelijk van de geboortedatum.

Voor de wijziging is geen extra medische informatie nodig. Verzekerden die arbeidsongeschikt zijn, kunnen van deze mogelijkheid gebruikmaken als ze 6 maanden hersteld zijn.

De kosten van de verlengde dekking worden in de loop van 2013 bekendgemaakt en vanaf dat moment in rekening gebracht. Vanaf het moment van premiebekendmaking krijgen klanten drie maanden de tijd om samen met hun verzekeringsadviseur te kiezen of zij de dekking tot 66 of 67 jaar willen opnemen in hun verzekering.

De offertetools van De Amersfoortse zijn aangepast op de verhoogde eindleeftijd. Daardoor is het voor nieuwe klanten mogelijk om de eindleeftijden 66 en 67 te offreren.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.