Cobra1998 zoekt aanstormend talent

0

Het bestuur van Cobra1998, een netwerk voor jong professionals binnen of gelieerd aan de co-assurantiemarkt brand, is op zoek naar genomineerden voor de Cobra Young Professional Award, die dit jaar op 17 maart wordt uitgereikt aan een aanstormend talent.

De Cobra Young Professional Award is een aanmoedigingsprijs die eens in de 2,5 jaar wordt uitgereikt aan een jonge professional werkzaam in of gelieerd aan de co-assurantiemarkt brand. In 2013 werd de award uitgereikt aan Robin Lager (foto), toen werkzaam als acceptant bij Zurich.

Nomineer een talent
Cobra1998 roept mensen uit de co-assurantiemarkt brand op om medewerkers, collega’s of branchegenoten voor te dragen voor de derde Young Professional Award. Om genomineerd te kunnen worden moet de professional voldoen aan een aantal eisen: minstens 1 jaar werkzaam zijn in de co-assurantiemarkt brand, enthousiast zijn voor het vak en uitblinken qua kennis en daadkracht. De professional mag bovendien nog geen leidinggevende positie bekleden en moet jonger zijn dan 35 jaar.

Tot en met 18 februari kunnen jong professionals hier worden voorgedragen voor een nominatie. Een motivatie voor de keuze is vereist. Een selectiecommissie bestaande uit het bestuur van Cobra1998, zal eind februari uit alle voordrachten een aantal kandidaten nomineren. De genomineerden worden op de website gepubliceerd, waarna de leden via een anonieme stemming bepalen wie de prijs in de wacht sleept.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.