Chubb introduceert Cyber Security Scan

0

Chubb introduceert een nieuwe Cyber Security Scan. Deze biedt verzekerden inzicht in de specifieke cyberrisico’s van hun onderneming en geeft aanbevelingen om deze risico’s te beperken.

Tijdens de scan worden niet alleen de IT-gerelateerde risico’s gescand maar ook de veiligheidsrisico’s gerelateerd aan andere belangrijke aspecten van de organisatie zoals personeel, procedures en beleid. Het door de scan verkregen inzicht kan bedrijven helpen de kans op een cyberincident te verkleinen en zich gelijktijdig voor te bereiden op het onverhoopt plaatsvinden van een incident.

De scan wordt exclusief en kosteloos aangeboden aan klanten met een omzet vanaf één miljoen euro, die een beroepsaansprakelijkheidspolis voor ICT-bedrijven en/of een cyberverzekering van Chubb hebben.

Samenwerkingspartners

Chubb is hiervoor een samenwerking aangegaan met Kahuna en International Security Partners (ISP). De Cyber Security Scan bestaat uit een security scan door Kahuna, een organisatorische scan door ISP en tot slot een set gedetailleerde rapporten met bevindingen en aanbevelingen. Bedrijven die na de scan gebruik wensen te maken van aanvullende producten en diensten van deze samenwerkingspartners, kunnen dit doen tegen een gereduceerd tarief.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.