BeleggersFair sluit Week van de Belegger af

0

Op vrijdag 3 november wordt het startschot gegeven voor de ‘Week van de Belegger’. Ter afsluiting van deze week wordt op vrijdag 10 november de negende editie van de BeleggersFair gehouden in de Amsterdamse Beurs van Berlage.

De Amsterdamse Beurs van Berlage is die dag een ontmoetingsplek voor particuliere beleggers die op zoek zijn naar beleggingstips en expertvisies. Natalie Aartsen, hoofd toezicht Lenen, Sparen en Retailbeleggen bij de AFM, is een van de vele sprekers op het plenaire podium. Het thema van haar keynote is ‘Snel veranderende wereld vergroot het belang van toezicht’.

Chinese vastgoedcrisis

Volkskrant columnist Heleen Mees gaat in op de vraag of China aan de rand van een Lehman Brothers-achtige catastrofe staat. Bij toch al veranderende geopolitieke verhoudingen heeft de Chinese vastgoedcrisis zich in de tussentijd verdiept. Het werpt de vraag op of hier sprake is van een traditionele zeepbel die uit elkaar kan spatten of dat de zo belangrijke economische grootmacht met een aparte rol op het wereldtoneel die wederom zal weten op te vangen. De gevolgen lijken in ieder geval legio.

Gouden Tips

Zowel beginnende als gevorderde beleggers kunnen daarnaast gedurende de hele dag plenaire sessies, masterclasses en snelcursussen bijwonen om hun kennis bij te schaven of te verbreden. Beleggers die de smaak goed te pakken hebben, kunnen tijdens een wandeling over de beursvloer in contact komen met banken, vermogensbeheerders en adviseurs. Gedurende de dag delen bekende financiële goeroes hun Gouden Tips voor het komende jaar met de bezoekers.

Meer informatie over BeleggersFair.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.