Anva en FF stoppen samenwerking

0

Anva en Faster Forward zetten de samenwerking stop die een jaar geleden van start ging. Beide organisaties gaan zich weer richten op hun eigen marktsegment.

De twee softwareaanbieders werkten het afgelopen jaar aan een volledige integratie van hun systemen. Anva levert met Anva Elements CRM- en frontoffice-tools voor bedrijven in de verzekeringsbranche. Faster Forward richt zich met Elements op het huidige provinciale segment en op aanbieders van hypotheken en pensioenen in het mkb, enterprise en de corporate markt.

Met het stoppen van de samenwerking stapt Justin Schlee, voorheen mede-eigenaar van Faster Forward, over naar Anva en wordt directeur strategie. Roel van Dijk blijft aan als algemeen directeur van Anva. André van Nieuwenhuijzen (algemeen directeur) zal samen met Rob van Loon en Frank Middelhoek de directie vormen van Faster Forward.

Volgens Faster Forward-directeur André van Nieuwenhuijzen en algemeen directeur Roel van Dijk van Anva wordt nu een goed vervolg gegeven aan een periode van vruchtbare samenwerking. “We gaan ons beide met maximale focus en eigen ontwikkelteams richten op de branche waarin onze expertise ligt. Zowel de klanten van Faster Forward als van Anva opereren in markten die sterk onder druk staan en waarin de kaarten opnieuw worden geschud. Deze oplossing stelt ons het beste in staat hen daarbij optimaal en gefocust te ondersteunen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.