Accreditatie Leergang Vermogensplanner

0

Het bestuur van Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland heeft voor de Leergang Vermogensplanner van Dukers & Baelemans het predicaat Post HBO registeropleiding verleend.

De leergang Vermogensplanner is geschikt voor werkzame specialisten met minimaal hbo werk- en denkniveau die meer willen weten over het maken van een totaal vermogensplan. De vermogensplanner geeft inzicht in het inkomen het vermogen en de mogelijkheden met betrekking tot bedrijfsoverdracht en estate planning. De Vermogensplanner neemt zowel de privésituatie als de onderneming van de klant in de analyse mee.

Tijdens de verschillende momenten van tentaminering wordt dichtbij de praktijk gebleven. Ook bij het afsluitende assessment zorgt de wijze van examineren ervoor dat de deelnemer dichtbij de praktijk blijft. Geslaagden voor de leergang ontvangen een Post HBO getuigschrift. Er is een onafhankelijke adviescommissie benoemd om toe te zien op kwaliteit van de Leergang Vermogensplanner. Hiermee wordt de in- en externe kwaliteitszorg geborgd.

September vindt de start van de leergang plaats. Het is de eerste opleiding van Dukers & Baelemans die het predicaat Post HBO heeft.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.