Klap groeit door overname

0

Klap heeft de portefeuille en activiteiten van M. Smit Assurantiën (MSA) uit Heemstede overgenomen. De Amsterdamse verzekeringsmakelaar is samen met investeerder Nedvest sinds mei van dit jaar actief in overnames, met een duidelijke focus op portefeuilles met een gezond aandeel zakelijke schadeverzekeringen.

Klap Verzekeringsmakelaar is sinds 1854 vanuit Amsterdam actief in het verzekeren van zowel zakelijke- als particuliere risico’s. Daarnaast beschikt Klap over de expertise en kunde om op de co-assurantiemarkt actief te kunnen zijn en heeft het een sterke focus op de ondersteuning via IT en Online.

Klap zal alle relaties van MSA vanuit haar Amsterdamse locatie gaan bedienen. “Met de overname door Klap is de dienstverlening aan mijn relaties voor de toekomst gewaarborgd en maken mijn relaties meteen een stap naar een hedendaagse wijze van beheren van hun verzekeringen”, aldus Mario Smit, die met de verkoop een langgekoesterde wens, om samen met zijn vrouw lange reizen te maken, in vervulling ziet gaan.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.