Grote overname intermediairbedrijven

0

VMDeerenberg neemt Koster verzekeringen uit Alphen aan den Rijn over. Zij vormen samen een van de grootste adviesbedrijven in het Groene Hart, gericht op risicomanagement, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Beide bedrijven blijven voorlopig nog wel onder de eigen naam hun cliënten bedienen.

Wim Koster legt zijn functie als directeur volgende maand neer. Zijn taken worden overgenomen door Herman Broere, eigenaar van VMDeerenberg. Koster heeft het bedrijf in de afgelopen 30 jaar samen met Jolanda van Mil opgebouwd. Hij zal de nieuwe directie blijven adviseren en begeleiden. Ook Van Mil zal de komende jaren aan de onderneming verbonden blijven. Jan Zwiers treedt toe tot de directie van Koster Verzekeringen.

VMD Koster Groep
Op termijn zal de naam van VMDeerenberg Holding worden veranderd in VMD Koster Groep. Samen met de zusterbedrijven beschikt de onderneming over 66 werknemers. De premieomzet bedraagt € 50 miljoen en ruim 30.000 cliënten hebben ruim 70.000 polissen via VMDeerenberg of Koster in beheer. De hypotheekomzet bedraagt ruim € 47 miljoen. De omzet uit urendeclaraties, abonnementen en provisie bedraagt € 5,2 miljoen. De vestigingsplaatsen zijn Alphen aan den Rijn en Bodegraven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.