Reaal komt met Zakelijke BAV

0

Reaal lanceert een Zakelijke Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV), welke uitsluitend is af te sluiten via het intermediair.

De nieuwe BAV maakt onderdeel uit van het Bedrijven Totaalplan van Reaal. “Met de online offertetool, scherpe tariefstelling en de optie om maatwerk te bieden, onderscheidt onze BAV zich ten opzichte van andere oplossingen in de markt. Een mooie bijkomstigheid is bovendien dat de BAV meetelt in onze pakketkorting”, aldus Alex de Langen, directeur Intermediair Schade.

Met een BAV verzekert de klant de aansprakelijkheid van zijn bedrijf voor de financiële schade van derden, die ontstaat door een beroepsfout. Hierbij gaat het om ‘zuivere vermogensschade’, wat inhoudt dat alleen vermogensschade wordt vergoed die niet voortvloeit uit een schade aan zaken en/of personen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een belastingadviseur die de bezwaartermijn van een definitieve aanslag laat verstrijken, waardoor de klant de te hoge aanslag toch moet betalen. Of een bouwkundig projectmanager die de verkeerde kleur verf besteld voor een project, waardoor de opdrachtgever extra kosten moet maken voor nieuwe verf.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.