Geldvoorelkaar.nl biedt dienst voor mkb’ers met geldproblemen

0

Crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl biedt mkb-ondernemers met financiële problemen de mogelijkheid om zich te laten ondersteunen door professionals. “Ondernemers krijgen zo weer zicht op continuïteit en de investeerders krijgen een hoger netto rendement.”

Wanneer betalingsachterstanden ontstaan bij geldnemers op het crowdfundingsplatform, adviseert Geldvoorelkaar.nl hen actief om één van de mkb-professionals in de arm te nemen waar zij mee samenwerken. “De professional zorgt dan voor de onafhankelijke ondersteuning van de geldnemers bij het oplossen van hun (betalings)problemen. Ondernemers krijgen zo weer zicht op continuïteit en de investeerders krijgen een hoger netto rendement.”

Geldvoorelkaar.nl is onder andere een samenwerking aangegaan met Cygnus Finance Support; een landelijke organisatie van financieringsspecialisten en ervaren ondernemers. Cygnus heeft als doel de kredietrisico’s verbonden aan het financieren van het mkb beheersbaar te houden en ondersteunt de mkb- ondernemers bij het oplossen van knelpunten en het verbeteren van hun bedrijfsvoering.

Eerder kondigde Geldvoorelkaar.nl al de samenwerking met Crowdfunding Support aan.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.