Arag biedt up-to-date documenten voor ondernemers

0

Arag introduceert een Zakelijke Documenten Service met up-to-date juridische documenten. Dit voorkomt dat afspraken tussen werkgever en werknemer ondeugdelijk en juridisch incorrect worden vastgelegd.

De juridische dienstverlener bemerkt dat er in de praktijk veel juridische problemen worden veroorzaakt door fouten in documenten als de algemene voorwaarden, privacy statements, vaststellingsovereenkomsten en arbeidscontracten.

“Soms kan het verkeerd gebruik van woorden ervoor zorgen dat contracten of brieven juridisch gezien geen stand meer houden”, aldus Arag. “Veel geschillen kunnen dus relatief eenvoudig worden voorkomen door afspraken op de juiste manier vast te leggen, zodat deze voldoen aan de juridische eisen.”

Een ondernemer die slechts een enkele keer een juridisch document nodig heeft, kan deze per stuk afnemen. Verwacht de ondernemer meerdere documenten per jaar nodig te hebben, dan kan er ook een abonnement worden afgesloten. De ondernemer wordt ook op de hoogte gehouden van wetswijzigingen en ontvangt een nieuwe versie van het aangeschafte document, indien dat noodzakelijk is.

Daarnaast biedt de Documenten Service de optie om telefonisch te sparren met een jurist als een ondernemer juridische vragen heeft voorafgaand aan, tijdens of na het opstellen van het document.

De zakelijke Documenten Service van Arag is beschikbaar voor alle ondernemers. Dus ook voor ondernemers die geen zakelijke rechtsbijstandverzekering bij de verzekeraar hebben afgesloten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.