Allianz Partners introduceert mobiele reisapp allyz

0

Allianz Partners lanceert vandaag de mobiele app allyz. Klanten met een reisverzekering kunnen daarop niet alleen digitale verzekeringen beheren, maar krijgen ook de beschikking tot reisgerelateerde diensten, inspiratie en informatie.

“In de huidige markt gaat het niet alleen om reisverzekeringen, maar om de algehele ervaring en een gerust hart bij de reiziger”, stelt Allianz Partners. Via de mobiele app allyz krijgen gebruikers in Nederland, Duitsland en Frankrijk advies en inspiratie voorafgaand aan de reis, samen met een plek om alle reisdocumenten op te slaan en toegang tot informatie over lokale diensten tijdens de reis. De aangeboden services omvatten toegang tot luchthavenlounges, het vooraf afhandelen van claims, gezondheidsinformatie en toegang tot Doctor Chat.

Zes maanden gratis cyberzorg

Klanten van allyz krijgen ook zes maanden gratis toegang tot allyz cyberzorg: een digitale oplossing tegen online bedreigingen. Deze bestaat uit preventietools en hulp bij herstel en verzekeringsdekking in het geval van een cyberrisico.

Zakelijke partners van Allianz Partners krijgen de mogelijkheid om de producten en diensten te integreren in hun bestaande digitale systemen, hetzij onder het Allianz-merk of onder een white label.

Verdere uitrol

De technische ontwikkeling van de app werd aangestuurd door Simplesurance, dat in 2022 door Allianz werd overgenomen. Met de lancering van vandaag is de mobiele app van allyz Travel beschikbaar in Duitsland, Frankrijk en Nederland, met plannen voor een uitrol naar de VS en Italië in het eerste kwartaal van 2024, waarna de app beschikbaar komt voor iedereen. De websiteversie van het platform, met dezelfde functies, is ook beschikbaar in de genoemde markten, maar ook in Spanje en Italië.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.