MVGM biedt particuliere verzekeringen via Risk

0

Dankzij een samenwerking met serviceprovider Risk biedt vastgoedbeheerder MVGM nu ook particuliere verzekeringen met collectiviteitsvoordeel aan haar relaties. De twee partijen werkten al eerder samen op het gebied van zakelijke verzekeringen.

Risk biedt via een online vergelijkingstool het Subliempakket aan. Hier kan men het aanbod van ruim vijftien verzekeraars met elkaar vergelijken op premie en voorwaarden. Na een vrijblijvende vergelijking kunnen relaties van MVGM (huurders en leden van VvE’s) online verzekeringen afsluiten. Via een persoonlijke klantmap is de verzekeringsinformatie 24/7 toegankelijk en kan men schades melden en de afhandeling volgen.

Manfred Ziere, directeur MVGM Wonen, stelt in de praktijk vaak situaties aan te treffen waarin huurders niet over een inboedelverzekering beschikken. “In het geval van brand door overmacht kan dit tot enorme kosten voor onze huurders leiden. Door de samenwerking met Risk kan MVGM niet alleen het belang van een inboedelverzekering benadrukken, maar ook een verzekeringspakket met voordeel aanbieden.”

Harm Vollmuller, eigenaar en directeur van Risk, over de samenwerking: “MVGM is in contact met tienduizenden woninghuurders en VvE-leden. Daardoor is MVGM een waardevolle schakel voor Risk om ons brede aanbod van verzekeringsproducten onder de aandacht te brengen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.