Dazure voert zesde ORV-premieverlaging door

0

In de zomer van 2020 voert Dazure voor de zesde keer in twaalf jaar tijd een premieverlaging door op de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering. Volgens Dazure wordt GoedIdee ook vaker geadviseerd na zorgplicht-uitspraken door Kifid.

Scildon is risicodrager van de GoedIdee ORV en heeft Dazure volmacht verstrekt voor de GoedIdee overlijdensrisicoverzekering.

ORV-premies worden over het algemeen steeds goedkoper. De premieverlaging van GoedIdee geldt voor nieuwe, maar ook voor bestaande klanten. En die kunnen daarvan profiteren, volgens Dazure: “Wie twaalf jaar geleden de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering afsloot heeft nu een veel scherpere premie dan degene die toen ging voor de goedkoopste premie.”

“Als een tarief niet meer van deze tijd is, dient dit aangepast te worden. We leven in 2020 en niet meer in 1990”, aldus Indra Frishert, commercieel directeur van Dazure. “Zeker nu er door Kifid straffen zijn opgelegd aan adviseurs voor het verzaken in het melden van de gedaalde ORV-tarieven aan klanten, zien wij dat adviseurs vaker GoedIdee adviseren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.