Zwitserleven organiseert driemaal een PensioenAvond

0

In het kader van de Pensioen3daagse organiseert Zwitserleven op 5, 6 en 7 november weer een PensioenAvond, dit keer voor deelnemers die binnen enkele jaren met pensioen gaan (62+).

De PensioenAvond wordt dit jaar gehouden in Amstelveen, Dalfsen en Sint-Michielsgestel en is bedoeld voor werknemers met een pensioenregeling bij Zwitserleven. Tijdens de avond wordt geen advies geven, maar wel dieper ingegaan op het belang van een goede financiële voorbereiding. Zo worden de verschillende keuzemogelijkheden bij pensioen besproken. In eenvoudige stappen wordt duidelijk gemaakt hoe deelnemers meer inzicht kunnen krijgen in hun financiële situatie op de pensioendatum.

Daarnaast gaan experts van Zwitserleven in op pensioenactualiteiten en wat deze betekenen voor het pensioeninkomen. Wat betekent de verschuiving van de AOW-leeftijd voor het pensioen? Welke keuzes zijn er bij het aankopen van het pensioen? Wat is de rol van Zwitserleven hierin? Ook wordt er onder begeleiding van een notaris stil gestaan bij het verschil tussen een testament en een levenstestament. En wat er allemaal met een (levens) testament geregeld kan worden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.