Inschrijving Pensioenwegwijzer 2017

0

Dit najaar vindt voor de derde keer de uitreiking van de Pensioenwegwijzer plaats. Een prijs die wordt uitgereikt aan organisaties in de pensioensector die methodes inzetten om het maken van keuzes op het gebied van pensioen voor mensen te vergemakkelijken en te verbeteren.

Pensioenuitvoerders en -adviseurs kunnen tot 22 september hun aanmelding insturen. Inzending worden onderverdeeld in organisaties met meer dan 30 medewerkers en organisaties met minder dan 30 medewerkers. Een vakjury van (gedrags)wetenschappers en specialisten beoordeelt de inzendingen op basis van vorm en bewezen effectiviteit op keuzegedrag. De prijs wordt uitgereikt tijdens de Pensioen3daagse in november.

Winnaars 2016

De PensioenWegwijzer ging vorig jaar naar FinBAse en ABP (foto). De jury koos voor FinBase vanwege de manier waarop online en offline samenkomen op de website MijnGeldzaken.nl. Pensioenfonds ABP heeft gewonnen met haar pop-up store, een middel om pensioeninformatie laagdrempelig op de werkvloer te brengen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.