Adviestak Akkermans splitst zich af

0

De Akkermans & Partners Groep heeft haar adviesactiviteiten afgestoten. Dit onderdeel gaat vanaf nu zelfstandig verder onder leiding van mr. Theo Gommer MPLA/CCFP.

Gommer gaat verder onder de naam &Gommer Pensions Group. De Visitatie Commissie Pensioenfondsen (VCP) maakt onderdeel uit van de adviesactiviteiten die meegaan.

De AFM heeft strikte eisen gesteld aan de juiste en juridische scheiding tussen wél en niet Wft-activiteiten. “Gezien de eisen van de AFM, maar ook de doorontwikkeling van de adviestak enerzijds en onze activiteiten op het gebied van Pensioen, Financiële Planning en Wft (Software, Opleidingen, Memberships/Netwerken en detachering) anderzijds, is dit het juiste moment voor de afsplitsing”, aldus Ronald Akkermans. “We hebben precies 25 jaar zeer plezierig samengewerkt en dat blijven we uiteraard doen. Relaties van beide organisaties zullen dan alleen nog maar béter ondersteund worden.”

Theo Gommer vult aan: “Uiteraard met de nodige pijn in mijn hart, maar vooral ook met alle ambitie richting de nieuwe pensioenwereld. In 2001 ben ik al gestart met Gommer & Partners Pensioen Advocaten, nu deze stap na 25 jaar is een mooi moment voor de volgende fase.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.