Zo verandert Finster het landschap van debiteuren software

0

Finster, opgericht door Rob Beemer en Kevin Verkerk, heeft de markt van debiteuren software voor het MKB opnieuw uitgevonden. Met hun succesvolle incassodiensten Incassonet en Notify bieden ze sinds 2011 dé oplossing tegen onbetaalde rekeningen.

Verbetering voor het MKB middels debiteuren software

De toename in het aantal faillissementen binnen het MKB-landschap benadrukt het belang van effectief debiteurenbeheer. Onbetaalde facturen vormen al jaren een van de grootste financiële lasten voor ondernemers, en het vereenvoudigen van debiteurenbeheer blijkt vaak een uitdaging. “Ons systeem, Notify, waarschuwt klanten proactief voor financiële veranderingen,” vertelt Rob Beemer. “Met onze debiteuren software automatiseren we 80 procent van de taken en versnellen daarmee betalingen met meer dan 30 procent. Zo krijgen ondernemers meer tijd voor wat echt belangrijk is: het beheren van hun klantrelaties.”

De kracht van proactief debiteurenbeheer

Hoewel de proactieve aanpak en de overzichtelijke debiteuren software van Notify ervoor zorgt dat er minder incassotrajecten nodig zijn, blijft Incassonet volgens Beemer en Verkerk van onschatbare waarde. “In het zakelijke landschap zullen incassodossiers altijd blijven bestaan. Niet elke factuur wordt immers voldaan, zelfs niet als we er met Notify bovenop zitten. Dan is het de beurt aan Incassonet om zaken alsnog netjes op te lossen.”

Finster is debiteuren software met een persoonlijke touch

Wat Finster echt onderscheidt? Hierover zijn de heren het volledig eens: “We omarmen automatisering en nieuwe digitale tools, maar in één aspect zijn we wellicht wat ouderwets: menselijk contact.”

Zowel bij Notify als bij Incassonet draait het dan ook niet alleen om slimme debiteuren software en het vereenvoudigen van debiteurenbeheer, maar juist om persoonlijk contact, deskundig advies en een op maat gemaakte aanpak: factoren die vaak verloren gaan tijdens incassotrajecten. “Elk bedrijf is anders, dus denken we graag mee over hoe Notify het beste binnen een organisatie past. We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is met ons systeem en we houden graag intensief persoonlijk contact gedurende een incassotraject. Zo weten ondernemers precies waar ze aan toe zijn. Ons streven is dat onze klanten zich geen zorgen meer hoeven te maken over hun debiteuren,” benadrukt het duo.

Over Finster

Finster, met Incassonet en Notify als zijn belangrijkste bedrijfsonderdelen, is op weg om de toekomst van debiteurenbeheer in Nederland te veranderen. Het bedrijf is vastbesloten om ondernemers te ondersteunen en hun financiële gezondheid te verbeteren met innovatieve software en een flinke dosis persoonlijke aandacht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Advertorial

Bovenstaande advertorial geeft u actuele informatie over een product of dienst. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder, maar kan hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen.