Wat levert de keuze voor Bitcoin Prime op?

0

Dat een investering in Bitcoins veel kan opleveren, daar is iedereen het inmiddels wel over eens. De waarde van deze munteenheid steeg vorig jaar met maar liefst 75%!

Uiteraard kenmerkt de Bitcoin markt zich door volatiliteit. Een winst kan binnen een oogwenk over zijn gegaan in een verlies. Om dit risico enigszins het hoofd te bieden kan er gekozen worden om gebruik te maken van Bitcoin Prime. Deze handelssoftware neemt de handel in Bitcoins voor een groot deel van de trader over. De organisatie achter deze trading bot brengt Bitcoin Prime zeer nadrukkelijk onder de aandacht als een gerenommeerd automatisch handelssysteem voor handel in crypto volatiliteit. Wat levert de keuze voor Bitcoin Prime daadwerkelijk op?

Aanbod van Bitcoin Prime

Een blik op de website van Bitcoin Prime geeft een goed beeld wat deze organisatie biedt. Het betreft hier geavanceerde handelssoftware waarbij er gebruik wordt gemaakt van de kracht van blockchain en artificial intelligence toepassingen. Het systeem past de Natural Language Processing (NLP) -subset van AL toe om koersontwikkelingen met een extreem hoog winstpercentage te verhandelen. Door middel van een hefboomwerking kunnen grote winsten worden gemaakt uit kleine investeringen. Daarnaast voorziet het systeem in risicobeheersingsfuncties.

Handelsrobot als gebruiksvriendelijke toepassing

Je kunt deze handelsrobot gerust zien als gebruiksvriendelijke toepassing. Het is zeer eenvoudig om een account aan te maken en te beheren. Het minimale investeringsbedrag is USD 250, wat voor crypto begrippen relatief laag is. Het gebruik van Bitcoin Prime is tot op zekere hoogte gratis. Alleen op winstgevende accounts wordt een percentage van 2% ingehouden als premie. Deze aantrekkelijke opties zorgen ervoor dat Bitcoin Prime (logischerwijs) zeer toegankelijk is. Daarnaast heeft het gebruik van Bitcoin Prime als groot voordeel dat het handelen in Bitcoins voor een groot deel van de trader wordt overgenomen.

Wat kan het gebruik van Bitcoin Prime opleveren?

Het woord “risico” is in dit artikel al gevallen. Daarnaast stellen we bewust de vraag wat het gebruik van Bitcoin Prime kan opleveren. Deze bewuste woordkeuze heeft betrekking op de risico’s van het beleggen in cryptocurrency. Zelfs de beste handelsrobot kan deze risico’s niet wegnemen. Daarnaast is het goed te weten dat je de handelsrobots moeten voorzien van instructies met betrekking tot het risicoprofiel en de gewenste strategie.

Op de website van Bitcoin Prime wordt dan wel geschreven over de mogelijke opbrengsten die je met behulp van deze tool kunt genereren maar hierbij wordt wel bij vermeld dat dit alleen mogelijk is als de trading robot op de juiste manier wordt gebruikt. Daarnaast worden de investeringsrisico’s als disclaimer vermeld in de kleine lettertjes. Het is belangrijk om dit soort disclaimers wel mee te nemen in een eventuele overweging om gebruik te maken van Bitcoin Prime.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Advertorial

Bovenstaande advertorial geeft u actuele informatie over een product of dienst. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder, maar kan hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen.