Vliegensvlug de laagste hypotheekrente

0

De meest beoordeelde vergelijkingssite voor hypotheken is vernieuwd. Op Hypotheek Rentetarieven vind je nu vliegensvlug de laagste hypotheekrente.

Jaarlijks vergelijken 3 miljoen Nederlanders de actuele rentes via Hypotheek Rentetarieven. De website heeft inmiddels ruim 2000 reviews ontvangen via reviewplatform Kiyoh en wordt beoordeeld met gemiddeld een 8,1.

Dit maakt Hypotheek Rentetarieven een van de grootste vergelijkingssites voor hypotheken in Nederland. Met nu dus ook de meeste beoordelingen.

Om deze unieke positie kracht bij te zetten is de website vernieuwd. De slogan ‘vliegensvlug de laagste hypotheekrente’ en mascotte Max moeten de herkenbaarheid vergroten. Ook is veel aandacht gegaan naar het optimaliseren van de klantreis voor mobiele bezoekers.

Hypotheek Rentetarieven is in 2005 gestart met als doel om online de actuele rentestand inzichtelijk te maken. Gaandeweg is de website uitgebreid met verhelderende berekeningen en een blog.

De behoefte naar actualiteit en duiding rondom rentes en hypotheken is groot. Zo worden de artikelen over de hypotheekrente ontwikkeling en huizenmarkt vaak gelezen en gedeeld. Ook ontvangen 120.000 abonnees wekelijks de nieuwsbrief met rentes en nieuws.

Hypotheek Rentetarieven is van de makers van FX.nl. Daar kunt u de rentes voor geld lenen en sparen vergelijken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Advertorial

Bovenstaande advertorial geeft u actuele informatie over een product of dienst. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder, maar kan hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen.