Naast je werk doorsturen tot financieel expert; deze mogelijkheden zijn er

0

Advertorial – Wens jij je naast je huidige baan te specialiseren tot financieel expert? Is het binnen jouw werkveld een pre om meer kennis te beschikken over diverse aspecten als het privaat-, en belastingrecht? En klinkt het voor jou als muziek in de oren om meer affiniteit te hebben met betrekking tot zowel winst-, loon-, en omzetbelasting? Dan is een opleiding tot MKB belastingconsulent, MKB Belastingadviseur, de hbo bachelor accountancy of HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie van MVP geschikt voor jou!

Wanneer je jezelf wenst te specialiseren tot financieel expert zijn er talloze mogelijkheden. Markus Verbeek Praehep is al ruim 120 jaar een autoriteit als opleider op het gebied van finance, controlling, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional.

Met meer dan 30 leslocaties verspreid over heel Nederland, biedt MVP diverse erkende MBO-, HBO en diverse vakopleidingen. Dankzij de ervaren docenten en praktijkgerichte opleidingsmethodiek leidt Markus Verbeek Praehep jou zo optimaal mogelijk voor op de professionele financial.

HBO Bachelor Accountancy

Zie jij een carrière als (assistent-)accountant wel zitten? Ben jij ervoor geknipt om ondernemers in het midden- en kleinbedrijf te adviseren over hun financiële bedrijfsvoering? De officiële HBO Bachelor Accountancy opleiding is gebaseerd op het actuele Rapport Eindtermen van de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA) en is officieel door de NVAO geaccrediteerd.

Binnen de opleiding word jij ten alle tijden begeleid door docenten uit de dagelijkse praktijk, zodat jij opgeleid kan worden tot een echte professional op het gebied van accountancy. Dankzij deze opleiding beschik je niet alleen over essentiële kennis, maar heb jij tevens de een diploma op zak voor het volgen van een latere opleiding tot AA of RA accountant. Ook via de opleiding HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie is vervolgstudie in de accountancy mogelijk.

Voor wie?

De opleiding HBO Bachelor Accountancy en HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie zijn bedoeld voor ambitieuze duizendpoten die zich op HBO-niveau wensen te ontwikkelen in de accountancy of zich willen specialiseren als financial of business controller.

Register MKB Belastingconsulent en MKB Belastingadviseur

Wil jij exact weten wat de meest recente ontwikkelingen zijn op het gebied van fiscaliteiten? Wens jij belastingaangiften te verzorgen en is het uitbrengen van fiscale adviezen echt jouw ding? De opleiding tot MKB Belastingconsulent of MKB Belastingadviseur bereidt jou uitstekend voor op het vak en leert jou op eenvoudige wijze de fiscale wet- en regelgeving toe te passen. Gaandeweg ontwikkel jij je tot een fiscale duizendpoot, die over ruime kennis beschikt met betrekking tot het vak. Na de afronding van de opleiding en na inschrijving bij de SFRA mag jij de titel MKB BC of MKB BA voeren.

Voor wie?

De opleiding Register MKB Belastingconsulent en MKB Belastingadviseur is bedoeld voor hen die zich op HBO-niveau wensen te ontwikkelen tot allround belastingconsulent of –adviseur voor zzp’ers, particulieren, ondernemers en het MKB.

Meer weten? MVP neemt je mee langs de talloze mogelijkheden. Binnen no-time ben jij een professional!

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Advertorial

Bovenstaande advertorial geeft u actuele informatie over een product of dienst. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder, maar kan hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen.