Het meest gebruikte presentatiesysteem wereldwijd: de rollup banner

0

Wat is een rolbanner voor soort presentatiesysteem?

Tegenwoordig is de rollup banner, ook wel rolbanner of alleen banner genoemd, wereldwijd het meest populaire presentatiemiddel in het bedrijfsleven. Een rollup banner is een poster die bestaat uit een voet en een staander. De banner wordt uit de voet omhoog getrokken en boven aan de staander aan een haak bevestigd. Een veer zorgt ervoor dat de banner strak blijft staan en op spanning blijft.

Over de vele pluspunten van een rolbanner

Maar waarom zou je ervoor kiezen om rolbanners drukken te laten en als presentatiesysteem in jouw bedrijf te gebruiken? Het antwoord is, heel eenvoudig: rolbanners drukken heeft een flink aantal voordelen. Een rolbanner is in de eerste plaats voordelig, omdat rolbanners drukken praktisch handig is. De banners kunnen eenvoudig ingeklapt worden, waardoor ze weinig ruimte innemen.

Ten tweede kun je rolbanners in superieure afdrukkwaliteit laten bedrukken, full colour maar ook in zwart-wit. De opmaak, qua stijl, lettertype en afbeeldingen, bepaal je helemaal zelf. Omdat ze van kwalitatief uitstekend materiaal zijn gemaakt, kunnen ze tegen een stootje en gaan de banners lang mee. Een derde voordeel van rolbanners is dat ze flexibel – dus overal en altijd – inzetbaar zijn. Jij bepaalt dus waar ze komen te staan.

In de vierde plaats is een gedrukte rolbanner een relatief voordelige wijze van reclame maken. De kosten vallen erg mee en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Zeker niet als je kiest voor een goede en voordelige aanbieder. Ten slotte is de snelheid waarmee je een rolbanner opzet ideaal. Als je een beurs of presentatie hebt, wil je je snel en relaxed kunnen voorbereiden. Een rollup banner is zo opgezet en bezorgt je geen enkele stress vlak voordat je aan jouw belangrijke presentatie begint.

Laat nu jouw eigen rolbanner(s) drukken door een professioneel bedrijf

Kies ook voor het laten drukken van rolbanners om jouw presentatie kracht bij te zetten. Vraag naar de mogelijkheden of regel direct een scherpe en gratis offerte via het contactformulier op onze website, per e-mail of telefonisch via onze klantenservice.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Partnernieuws

Bovenstaande tekst is geschreven door één van onze (kennis)partners. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder.