Een uitzendbureau beginnen met goede software

0

Dynamische arbeidsmarkt

Ondanks de problemen in Europa, vanwege een oorlog en de torenhoge inflatie die onze portemonnee teistert, zit men in Nederland niet om werk verlegen. Sterker nog, er staan anno 2022 een recordaantal vacatures open. Werkgevers wringen zich in allerlei bochten om mensen aan zich te binden. De werknemer daarentegen ontdekt op zijn beurt dat er volop keuze is en dat werken in deeltijd ook aantrekkelijk is. Omdat de arbeidsmarkt zo in beweging is biedt dit kansen voor ambitieuze professionals zoals jij. Een uitzendbureau beginnen is in deze tijd een goede stap. Als schakel tussen werkgever en werknemer speel je een actieve rol in het ontwikkelen van iemands potentieel. Al snel bouw je een netwerk op van gedreven professionals, zeker aan de werkgeverskant.

Stel de juiste vragen

Het starten van een uitzendbureau laat je nadenken over de nodige vragen. Ga je het in je eentje opzetten of heb je zakenpartners of stille vennoten die willen investeren? Het kiezen van een rechtsvorm is gemakkelijker wanneer je dit helder hebt. Je privévermogen scheiden van het zakelijke deel kan handig zijn. De eenmanszaak is dan wellicht niet handig. De eisen voor het starten van een BV, die je privévermogen scheidt van je zakelijke vermogen, zijn vanaf 2012 aanzienlijk milder geworden.

Ga je het verlonen zelf doen of besteed je het uit? Heb je voldoende kennis van financiën of laat je dit liever over aan gespecialiseerde bedrijven? Onnodig risico lopen is natuurlijk niet de bedoeling. Ga je het wel zelf doen, moet je je aansluiten bij de NBBU of de ABU, de brancheorganisaties voor personen die werkzaam zijn in de uitzendbranche. Beter is het, om ook deze complexe materie uit te besteden.

Software voor uitzendbureaus

Wat je zeker niet over het hoofd mag zien is het kiezen van het juiste softwarepakket. Een uitzendbureau beginnen zonder dat je weet hoe je de administratie gaat automatiseren is een onbegonnen zaak. Met speciale software voor uitzendbureaus, voor jouw uitzendbureau op maat gemaakt, tackel je onnodige problemen. Veel beter nog, de software van Helloflex is ontwikkeld om te blijven groeien als uitzendbureau. Je kunt namelijk na verloop van tijd pakketten toevoegen om de groei van je bedrijf te stimuleren. In het begin kun je het nog prima bolwerken met de basispakketten ’Essentials’ en ‘Foundation’.

Interessant dienstenpakket

Als ervaren backoffice partij helpt HelloFlex je bij het starten van je uitzendbureau. Zonder risico’s te lopen trouwens, want het verdienmodel van Helloflex is gebaseerd op een percentage van je omzet. Voor beide partijen is het daarmee een win-win situatie wanneer jouw uitzendbureau een ongekende groei doormaakt.

Inbegrepen in de backoffice service is een efficiënte loonadministratie die foutloos wordt uitgevoerd. Alle processen beheer je vanuit één online omgeving. Gewoon alles overzichtelijk en inzichtelijk. Omdat er persoonlijke aandacht is voor jouw situatie en je doelen zorgt HelloFlex ervoor dat hun dienstenpakket perfect aansluit bij jouw organisatie. Vraag dus een gesprek aan, het is er nu de perfecte tijd voor, en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Advertorial

Bovenstaande advertorial geeft u actuele informatie over een product of dienst. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder, maar kan hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen.