De twee beste plekken om je crypto te kopen

0

Crypto is de laatste tijd enorm in trek. Wat begon als een methode om decentraal transacties te maken heeft zich ontwikkeld tot populaire manier om te beleggen voor de gewone burger. Er zijn eindeloze mogelijkheden om je crypto te kopen en te bewaren, maar veel platforms zijn onoverzichtelijk of duur. Daarom is het belangrijk om de juiste platforms te kennen.

Bitvavo

Bij Bitvavo heb je enorm veel opties met betrekking tot je crypto. Zo kan je simpelweg gewoon je crypto kopen en bewaren, maar je kan ook actief gaan ‘daytraden’. Dit daytraden kost bij veel platforms veel geld door transactiekosten, maar bij Bitvavo niet. Als eerste omdat het mogelijk is om je crypto te kopen bij Bitvavo met 1000 euro welkomstbonus, maar ook door de lage transactiekosten die tussen de 0,03% en 0,025% liggen. Dit zorgt ervoor dat de kosten van Bitvavo tot één van de laagste in de markt behoren.

Daarnaast is Bitvavo ook gewoon lekker makkelijk. Zo hebben ze een app die het makkelijk maakt om je portfolio even snel te monitoren of wat geld over te maken. Als je wat gevorderd bent in de ‘crypto-game’ is Bitvavo ook een geschikte optie voor je, en zijn namelijk meerdere ordertypes, instellingen en uitgebreide interfaces. Al met al krijgt Bitvavo daarom van haar meer dan één miljoen actieve gebruikers gemiddeld een 8.6.

Satos

Een andere uitstekende optie is je crypto kopen bij Satos. Satos staat ook aangeschreven als een goed platform om je crypto te kopen. Het platform wordt beoordeeld met maar liefst een 9. Het decentrale karakter van de cryptocurrencies stroomt bij Satos door hart en nieren; en dat willen ze uitdragen. Ze beheren om die reden niet de valuta van hun klanten, je koopt en verkoopt daarom je coins vanuit je eigen wallet.

Daarnaast is Satos nog eens super snel. Als je bijvoorbeeld één Bitcoin wilt kopen kan je dit in nog minder dan een minuut doen. Voordat je bestelling verwerkt is duurt dit ongeveer vijftien minuten. Voor je eerste bestelling vragen ze je wel om je identiteit te verifiëren, safety first natuurlijk!

Wat nog meer een pluspunt van Satos is, is dat deze aanbieder uitermate geschikt is voor iedere belegger. De aanbieder heeft zelfs meerdere pagina’s op de website die je informatie geeft over de cryptocurrencies die er worden aangeboden. Zo kan je leren over de bedenker, het plan van de coins, de geschiedenis, de werking en nog veel meer.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Advertorial

Bovenstaande advertorial geeft u actuele informatie over een product of dienst. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder, maar kan hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen.