Behaal je Wft-certificaat en start met de module naar keuze

0

Wat is Wft?

Sinds 1 januari 2007 is er een nieuwe wet ingegaan op verzoek van de Rijksoverheid: de Wft. Het staat voor: Wet op het Financieel Toezicht. Deze heeft wet als doel het waarborgen van de kwaliteit van de financiële dienstverlening. Een van de eisen uit de wet is bijvoorbeeld dat iedereen die werkzaam is in de financiële wereld voortaan in het bezit moet zijn van een Wft-certificaat.

Dit certificaat straalt namelijk naar de klant uit dat hij of zij competent genoeg is om hem of haar van een passend financieel advies te voorzien. Een andere reden van de Wft is, zodat consumenten beschermd worden. Consumenten, maar ook bedrijven, vertrouwen namelijk een hoop geld toe aan een financiële instelling. Dankzij de Wft kan oplichting worden voorkomen.

Wil jij snel, makkelijk en in één keer je Wft-certificaat behalen met Hoffelijk? Schrijf je dan vandaag nog in.

Aan de hand van deze wet kan de overheid controleren wie er allemaal financieel advies geeft en of ze hier bekwaam genoeg voor zijn. Ook wekt een Wft-diploma vertrouwen bij de consument. Er zijn in totaal negen verschillende Wft-diploma’s. Het diploma of de diploma’s die jij nodig hebt, hangt af van de functie die je uitvoert. De Wft-diploma’s die je kunt behalen, zijn:

  • Wft Basis
  • Wft Zorg
  • Wft Consumptief Krediet
  • Wft Schade Particulier
  • Wft Vermogen
  • Wft Inkomen
  • Wft Schade Zakelijk
  • Wft Hypothecair Krediet
  • Wft Pensioen

Wft-opleiding bij Financieel Hoffelijk

Om in het bezit te komen van een Wft-certificaat, dien je een Wft-examen hiervoor af te leggen. Een goede voorbereiding op dit examen is belangrijk en een voorwaarde om het examen in één keer te halen. Als voorbereiding kun je je inschrijven voor een Wft-opleiding bij Financieel Hoffelijk. Deze opleiding stoomt je klaar op het examen.

Financieel Hoffelijk biedt voor iedere Wft-specialisatie en op maat gemaakte opleiding aan. De opleiding is erg laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Daarnaast vindt de opleiding digitaal of klassikaal plaats. Op die manier kun je de opleiding prima volgen naast een fulltime-baan of andere hobby’s bijvoorbeeld.

Stap voor stap help Financieel Hoffelijk je om snel en gemakkelijk jouw Wft-diploma te behalen. Hoffelijk garandeert je om het examen in één keer te halen.

Hoffelijk heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Hierdoor weet Hoffelijk precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. De slagingspercentages bij de deelnemers zijn hoger dan het landelijk percentage. Dat zegt genoeg.

Gestructureerd en laagdrempelig

De Wft-opleiding van Hoffelijk Financieel is laagdrempelig en biedt structuur. Stap voor stap volg je de opleiding: je kunt pas door met het volgende onderdeel, wanneer je het vorige onderdeel hebt afgerond. Op die manier heb je elk onderdeel volledig onder de knie. Dit biedt houvast en zorgt ervoor dat je optimaal bent voorbereid op het examen.

Aan de hand van diverse animaties en examengerichte oefenvragen loodst Hoffelijk je door het examen heen. Daarbij is de studiebelasting laag. Er is ook de mogelijkheid tot het maken van oefenexamens. Deze oefenexamens zijn bijna identiek aan het echte examen. Op die manier maak je alvast kennis met de vraagsoorten en kom je er tegelijkertijd achter of je wel echt klaar bent voor het examen. Je ontvangt op iedere vraag uitgebreide feedback, zodat je leert van je fouten.

Start vandaag nog

Wil je vandaag nog aan de slag gaan met het behalen van je Wft-certificaat? Bekijk de website van Hoffelijk en start vandaag nog.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Partnernieuws

Bovenstaande tekst is geschreven door één van onze (kennis)partners. De redactie gaat uit van de betrouwbaarheid van de aangeleverde informatie door de aanbieder.